Fastighetsbolag i Alingsås

Ericsons Bygg är ett fastighetsbolag som ligger i Alingsås och är inriktat på bygg. De har det stora företagets resurser samtidigt som de har det lilla företagets omtanke och snabbhet. Du får därmed det bästa av två världar när du vänder dig till http://www.ericsonsbygg.se/. De tar även hänsyn till naturen och miljön och ser till att använda återvinningsbart material så långt som det är möjligt.

Utöver det förvaltar de över 300 lägenheter i Vårgårda och Alingsås och är därför ditt självklara val även när du är i behov av bostad. Ericsons Bygg är helt enkelt det fastighetsbolag som du kan lita på.

Även byggfirma
Det man kan säga om Ericssons Bygg AB är att de är ett mångsidigt företag och därav är de även den ultimata hyresvärden. Du kan vara säker på att din lägenhet och bostadsområde kommer att underhållas på ett bra sätt när du hyr av dem.

De har 31 fastigheter i Alingsås och två stycken i Vårgårda. Totalt ger detta 302 bostadslägenheter och hela 7500 kvadratmeter kommersiella lokaler. Du kan ta en titt på deras lediga lägenheter direkt på deras hemsida samt även ansöka. Om du är i behov av en lägenhet bör du göra detta redan idag så kan du få en bostad så snart som möjligt.

Ansök redan nu
Du bör höra av dig till dem så fort som du anar att du kan vara i behov av en ny lägenhet inom en snar framtid. På så sätt kan du känna dig trygg när den dagen kommer med vetskap om att du kommer ha ett boende hos Alingsås och Vårgårdas bästa hyresvärd.

Oavsett om du vill ha en bostad eller en lokal i någon av dessa städer så är det dem du ska kontakta. Du kan vara säker på att du kommer att få en bostad eller en lokal som är i ett bra skick och att du kommer att trivas.